Bra dag

Idag kan man lugnt säga att Iris har haft en riktigt bra dag. På både det ena och det andra sättet. Först så har hon fått sova rätt mycket och har därmed varit utvilad och pigg när hon varit vaken vilket medfört att hennes humör har varit på topp hela tiden, och hon har varit sjukt charmig.
Vi kom inte ut från lägenheten innan klockan var strax efter ett och det berodde mestadels på att hon sov. Och när vi väl kom ut så blev det bara en kort promenad ner till Baronen för fika med pappa, syrran, Henrik och lilla Arvid. Sen kom syrrans kompis Sofie med barn också förbi. Och då kopplade Iris på charmen. Hon var strålande glad hela tiden, pratade, pussade på sin pappa, jollrade på, vinkade åt folk och var allmänt glad. Efter det så somnade hon rätt fort i vagnen. Tyvärr så pallade mitt knä inte med någon längre promenad så jag chansade på att hon inte skulle vakna när jag bar upp henne och tog av henne overallen. Gick inte riktigt men hon somnade snabbt om och sov gott vidare i en timme.
Sen var det dax för bajsfest och mat. Från klockan fem så har den lilla skithönan bajsat tre gånger. Fattar inte vart allt bajs kommer ifrån? Är just nu duktigt trött på bajsblöjor just nu.

Nu blir det familjemys resten av kvällen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0