Vår dag

Idag så började vår dag väldigt tidigt. Iris vaknade redan vid 05:40 och ville gå upp. Så det var bara till att bita i det sura äpplet och gå upp och göra gröt. Som tur var så blev hon så utmattad av att äta att vi kunde gå och lägga oss igen och sova en timme till. Det gjorde inte ont kan jag lova. Men sen dess så har det varit full fart hela tiden.
Vi har varit ute på stan och handlat julklappar, vi har lekt, vi har varit på stan en gång till, vi har ätit mat, vi har sovit lite och så har vi gjort alla de där andra sakerna vi gör varje dag.
På eftermiddagen så var först farmor och farfar och hälsade på. Är skönt när det kommer någon annan som Iris kan köra med. När de väl gick så kom Dadda förbi på en kopp kaffe. Och Dadda leker mer än gärna med Iris. Är så kul att hon kommer så bra överrens med sin gudfar. Så här får ni två bilder på de båda.





Och som bonus på de här bilderna så bjuder jag på en bild på Dadda från gårdagens minijul när han provade sin Batman-mask som han hade önskat sig och som vi hade köpt till honom.

Dadda "Batman" Petersson


Nu ligger Iris och sover, Emma är och käkar med gamla tjejgänget och jag sitter och kollar på Simpsons och laddar för en runda till Lilla Puben när Emma kommer hem. En bra kväll förutom att det blir lite tid med Emma men man kan kanske inte få allt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0