Iris helg

Och så har jag slarvat med bloggandet igen. Får be er alla om ursäkt och lovar skärpning.
Så hur har min, Emmas och Iris helg varit då? Jo, den har varit bra. Men jag nöjer mig inte med att skriva så utan jag tänkte ge er lite mer om vad som hänt.

I fredags så gick jag och Emma i omgångar till familjen Anderbom för att hälsa på deras lilla nyfödda flicka. Hon var så söt och jag längtade tills nästa gång vi ska ha barn. Iris fick stanna hemma eftersom hon är förkyld och då tyckte inte vi att vi skulle utsätta den nyfödda för basiler. Efter det så hade vi en mysig hemmakväll med god mat, vin och slappande.

Igår så åkte vi till Nybro för att göra ett syntest på mig. Det gick väl ok tror jag. Brytningsfelet var värre men närsyntheten var bättre. Iris satt så snällt och tittade på och fann den stora glädjen i en lite lapp om linser. Tänk om man kunde hitta vardagsglädjen i såna små saker.
Väl hemma så började vi med att laga mat, tapas skulle intas till fotbollen. Iris mormor och morfar kom hit och hjälpte oss att äta upp och mormor och Iris lekte loss ordentligt.

Några timmar senare så började den spännande natten. Och för en gångs skull så är jag tacksam som fan att vi har ett barn som inte alltid sover hela nätterna. Iofs så vaknade vi av att grannen skulle ha efterfest för när de kom hem var det ett jävla liv. Och det var inte mindre liv när alla skulle gå hem vid fyratiden. Nä, då får idioterna för sig att slita loss två av tre brevlådor från väggen nere i entrén plus att slå av huvudströmbrytaren för hela huset. Och hade inte Emma varit vaken och märkt att allt blev svart och att kyl, frys osv lade av så hade det itne slutat lyckligt. Först så misstänkte vi att det var strömavbrott men när det lös i de andra husen så gick jag ner till elcentralen i huset. Väl där så stod jag och tittade och tittade på vad som kunde vara fel. Är ju inte någon elektriker direkt så jag får vara glad att jag såg att huvudströmbrytaren var avslagen och att alla säkringar hade slagits av. Så det var till att chansa lite på hur många som skulle vara igång. Men vi fick tillbaka strömmen iaf.
Sen så var det en rask promenad upp för trapporna och påringning hos grannen. Och det var tur att jag behärskade mig för jag hade lust att slå till honom. Men full och dum som han är så fattade han ingenting. Det kunde ju inte varit hans kompisarsom gjort det för han följde ju med dem ut. Det som han inte insåg var att Emma hörde hur någon gick i trappan och stängde dörren efter att strömmen försvunnit. Men han kopplade nog inte iaf att hans kompisar kunde gjort något. Efter en rejäl utskällning så gick jag in till tjejerna igen och försökte lugna ner mig. Idag vid kvart i nio så ringde jag på hos grannen igen och sa till han att jag ringt hyresvärden och förklarat vad som hänt och bett han att kolla så jag hade gjort rätt med alla proppar och skit.
Sa då till han i en lite lugnare ton att det här inte är ok, att det är hans ansvar när han har fest och att han ska vara jävligt glad att vi var vakna för annars hade han haft en hel del mat att ersätta för tre hushåll. Och han fattade fortfarande ingenting och skyllde på att han inte kände dem som varit på festen osv.
Vem bryr sig? Det är din jävla fest och då har du ansvar. IDIOTJÄVEL!!!!

Nog om det. Idag så hade det varit en riktig slappdag med film och mycket soffliggandes. Iris har varit trött som bara den men har vägrat att sova, och gör så i detta nu också. Vi har försökt att få henne att sova i en timme nu utan att hon ens är i närheten av att sluta ögonen, tvärt om. Sista tio har hon bara blivit piggare och piggare.
Ikväll så var vi ute hos Iris farföräldrar och åt en god middag och hade det allmänt mysigt. Farmor och Iris hade en riktig myskväll och höll ihop nästan hela tiden. Är lite spännande att inse att man inte är värd speciellt mycket hos sina föräldrar längre. Men det är väl så det ska vara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0