5-minutersmetoden

Vi försöker att få Iris att somna genom att använda 5-minutersmetoden. Det är en väldigt plågsam upplevelse för oss alla tre här hemma. Om ni undrar vad 5-minutersmetoden är för något så lägger man barnet i sin säng och låter henne ligga tills hon börjar gråta och då går man in till henne igen, visar sig lite och försöker att få henne att känns sig trygg. Det går sådär kan jag säga. Hon gråter, skriker och är tyst om vartannat.
När man har försökt en stund så tar man upp henne och nattar henne på det gamla vanliga viset. Problemet med det är att hon har en liten, liten tand som dock är jävligt vass. Och hon har börjat att tycka om att bita Emma i brösten när det är dax för henne att äta lite från bröstet. Och det är ju något som Emma inte tycker om, och det kan man ju förstå.
Efter två bett ikväll så testade vi att försöka söva henne i min famn och det gick bra som bara den tills det var dax att lägga henne i sängen. Då körde det ihop sig och gråten började igen. Nu verkar det som om hon har somnat i Emmas famn. Är bara att hoppas att det håller hela vägen tills hon ligger i sin egen säng.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0