Seger

Så tog Bajen en underbar seger i hemmapremiären mot Sundsvall. Blev en tuff match med en lycklig utgång. Och jag tror det var därför som Iris hade svårt att somna igår. Stackars Emma var ju hemma ensam med henne och hon vägrade att somna innan klockan var tjugo i tio. Lite väl sent för en liten tjej som Iris. Vi vet inte vad vi ska ta oss till om det inte blir ändring snart för så här kan vi inte ha det.

Idag så ska vi gå till Giraffen och köpa en cykelhjälm till Iris så vi kan ut och cykla snart. Fick en cykelbarnstol när jag fyllde år och då vill jag ju utnyttja den. Hoppas bara hon tycker det är kul att sitta där bak när pappa drar på.
Men vi ska handla lite mer än en cykelhjälm, det ska inhandlas lite mat också. Och har Iris tur så är mormor hemma så vi kan stanna till där och ta en fika eller något på vägen hem.

Hur eftermiddagen blir beror helt och håller på vädret. Är det kallt och jävligt så blir det inomhuslek men en promenad på stan och blir vädret fint så blir det parken. Men vi får se helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0