Tjur-Iris

Iris har som sagt inte varit på riktigt topphumör de senaste dagarna. Vet inte riktigt vad som är med henne. Igår var hon lite halvtjurig nästan hela dagen. Blev bättre efter eftermiddagsluren då hon helt plötsligt blev på ett strålande humör och busade runt tills det var dax att sova. För då kom hon igång och tjurade ordentligt. HOn grät och var helt till sig. Och trots att hon somnade gång på gång så vaknade hon och skrek och grät. Undrar vad det är i hennes hjärna som ställer till det när det är sovtime. För samma sak hände idag på morgonen när det var dax för hennes morgonlur. Hon somnar till och vaknar och är hur ledsen som helst. Är väl en sån period just nu antar jag.

Och idag så var hon riktigt mammig för en gångs skull. När Emma skulle gå till jobbet så blev hon ledsen och grät och klängde sig fast i sin mamma som om det var sista gången hon fick se henne. Jag blev så glad.

Idag är planen att gå ut rätt snart för att Iris ska få springa lite på en gräsmatta någonstans i närheten. Sen blir det hem och äta lunch, leka lite här hemma, gå en sväng till i det fina vädret för att sen gå bort till mormor och morfar för middag. Ska för den delen ringa dit nu för att höra om de vill ha Iris själva en stund medan jag är och handlar.

Återkommer under dagen med bilder.

Glömde. nästan. Igår fick Iris en hundupplevelse igen. Hon fick klappa en liten valp och hon blir så glad att jag tror hon kissar på sig lite. Och när vi pratar kiss. Idag hade hon verkligen en rekordbajs. Det var bajs i hela blöjan. Från fronten till bakkanten. Och det luktade inte gott alls.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0