Dagis

Vi har nu börjat skola in Iris på dagis. Är en väldig mjukstart får man säga, en timme om dagen i två veckor. Tycker själv att det låter lite men det funkar tydligen så då kör vi på det. Det verkar vara ett bra dagis och jag har inga tvivel om att Iris kommer trivas. Hon tar redan för sig och leker på som om hon redan kände sig hemma men samtidigt vill hon veta vart mamma och pappa är så hon ropar på oss då och då om vi inte är synliga.

I övrigt så rullar livet på och vi gör väl inte allt för mycket. Bara det vanliga, leker, äter, sover osv.

Idag ska Iris sova hos farmor och farfar eftersom Emma och jag ska ut och äta med lite folk. Ska sen bli skönt att sova en natt utan att bli störd av Iris. Det är inget man är van vid direkt även om jag sover lite bättre när Emma tar natten än vad hon gör när jag tar natten.

Nu ska vi snart väcka Emma så vi får lite frukost

Sorry alla

Ber om ursäkt för att jag inte skrivit på över en vecka. Har inte haft tid helt enkelt. Eller, det hade det väl funnits om jag varit inspirerad att skriva men just nu så är jag inte det. Men nu skriver jag iaf. Men jag funderar på om denna bloggen börjar närma sig sitt slut. För nästa vecka börjar vi skola in Iris på dagis och i slutet av augusti så är hon på dagis rätt mycket och jag har börjat jobba igen och vad finns det då att skriva om? Kanske ska börja med en ny blogg som handlar om allt och inte bara mig och Iris? Jag får se. Ni kan ju vara lite snälla och ge mig lite råd i denna frågan. Vad ska jag göra???

Så vad har hänt sen sist då? En massa antagligen. Iris har träffat alla kusiner, varit i simhallen, lekt en massa, sovit lite halvrisigt, umgåtts med sin mamma som har semester nu, lärt sig en massa nya ord, busat, slagit sig och levt livet. Det har varit full fart helt enkelt.

Nu ska jag ta mig en funderare på hur detta ska fortsätta och er åsikt betyder något denna gången.

Avslutar med en bild från när vi var på lekplatsen idag.


RSS 2.0