Lilla julafton

Igår firade vi julafton för andra gången i år. Syrran med familj kom hem och då blev det lite firande i Lindsdal. Efter en god lutfiskmiddag så började väntan på Tomten. Iris var väldigt nyfiken och stod och tittade i fönstret tillsammans med faster och Arvid. När Tomten väl kom så kom rädslan och tårarna tillbaka. Hon blev återigen livrädd för mannen i skägg. Denna gången så kikade hon dock nyfiket på honom titt som tätt innan hon vände bort huvudet och gömde sig i min famn. När Tomten väl gått så var hon dock åter glad igen och körde på som om inget hade hänt. Det blev fler julklappar igår och igår så upplevde Iris ren lycka när hon fick en dansade Teletubbie. Hon var så glad, hon log med hela ansiktet och allt annat runt omkring henne bara försvann.
Var överlag en bra lilla julafton som jag tror alla uppskattade.

Var väldigt kul att träffa syrran, Henrik och Arvid igen. Och vad lilla Arvid har växt. Nu början han bli en riktigt liten rolig kille som skrattar, går, leker och är med på ett helt annat sätt än tidigare. Och så har pojken bra smak med som har Emma som favorit. Och Iris tycker det är så kul med Arvid, tror hon trivs med att vara det stora barnet. Och idag får hon vara med Arvid hela dagen då vi lämnade kvar Iris i Lindsdal så hon slipper en dagisdag denna veckan.

Idag väntar jobb igen. Ska ärligt säga att jag inte känner mig allt för sugen men det är bara att bita ihop och köra på så är det snart helg igen.

Här under kommer några bilder från gårdagen.


Arvid fick smaka på Iris vatten


Lite spännande var ändå Tomten


Total lycka över sin dansande Teletubbie


Lek med farmor och Arvid


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0