Ny vecka

Så var en ny vecka här och denna veckan känns det som det är en massa saker som ska göras. Just nu kan jag dock bara komma på två, babysim och sångstund. Blir inte mycket till vecka om det bara är det så vi får hitta på lite fler grejer att ta oss för.

I natt så blev det en lite halvstökig natt då Iris inte riktigt var på sova-självhumör. Tänkte att det skulle lösa sig om vi la oss i extrasängen tillsammans. Men icke. Det var som en cirkus där inne, hon var inte still en sekund kändes det som. Ena stunden så låg hon med fötterna i mitt ansikte, andra stunden så låg hon med huvudet på kudden och stunden efter det så låg hon på tvären i sängen. Är tur att hon sover i spjälsäng när hon sover ensam för annars hade hon rullat runt i hela lägenheten och sovit i varenda liten vrå vi har.

Nu till något annat. Vi har kommit på att Iris verkligen älskar att bada. Igår blev hon helt galen bara av att se badbaljan så nu funderar vi på ett litet kvällsbad varje dag som ett sätt att varva ner innan vällingen. Suger att vi inte har ett badkar så jag också kan bada och varva ner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0