Uppdatering

Tänkte uppdatera er lite om vad som hänt sen i torsdags och börjar då lämpligast med fredagens händelser. Efter en rätt så jobbig förmiddag med en skittrött Iris som vägrade att sova så tog vi bussen ut till farmor och farfars sommarstuga på Lotsgården. Iris somnade i väntan på bussen och hade en så bra tajming att inte vakna innan vi var framme. Så hon sov hela bussresan och promenaden från bussen till stugan. Bra jobbat. När hon väl var vaken så var det full fart resten av dagen. Hon badade, åkte skrinda, åkte vagn, sprang omkring, slängde bollar, åt vinbär, åt jordgubbar, sprang lite till, badade ännu mer och hade en bra dag. På kvällen kom Emma ut efter jobbet och så blev det grillat innan vi åkte hem och fick Iris i säng.

Lördagen började jag med en golfrunda som fick avbrytas efter fem hål pga den förbannade åskan. Så jag var hemma till nio ungefär. Så kan det gå. Tror inte att vi gjorde speciellt mycket i lördags egentligen förutom att gå en sväng på stan, åka och handla och ha en familjedag helt enkelt.

Igår så var vi ute på Hansa City och gick runt lite. Tyvärr så hann vi inte göra allt vi skulle då Iris helt plötsligt fick en vansinnesutbrott som inte var av denna värld. Hon skrek och grät som aldrig förr. Var något i hästväg. Väl hemma så gick vi ner till Kattrumpan så Iris fick leka och bada lite. På kvällen gick Emma och Iris till mormor och morfar och åt middag medan jag var kvar hemma och tittade på fotboll.

Både Iris och jag är väldigt förkylda och vi hostar ikapp här hemma. Så idag blir det inget bad utan vi håller oss på land för att våra kroppar ska återhämta sig lite snabbare. Iris har hostat väldigt mycket i natt men har trots det sovit rätt bra. Fast idag är det svårt att tro att hon är lite sjuk eftersom det är full fart på henne. Hon leker som om hon var helt friskt utan minsta sjukdomstecken. Och det är bra så länge hon inte kör helt slut på sig. Hon har kommit på att man kan ha väldigt roligt i sängen. Här under kan ni se hur hon beter sig. Beklagar ljudet.


Iris springer i sin säng



Det går även bra att sitta på kanten och få bra gung i kroppen tack vare fjädringen


Kommentarer
Postat av: Tess

Hej hej! Nu är jag och barnen nere i Kalmar och dom vill jättegärna leka lite med Iris i någon lekpark om ni orkar:)

2010-07-19 @ 11:28:08
URL: http://tessdagar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0