Febernatt

Natten har varit en lite småjobbig historia. Iris fick sova mellan mig och Emma då hon var febrig igår och då kan det vara skönt för oss att ha henne nära så vi får lite koll på hur hon mår. Det har varit lite halvhög feber under natten. Vid tre hade hon 39,3 vilket kanske inte är så farligt för små barn men vi tycker inte om när hon har så hög feber så hon fick lite febernedsättande. Tänk er själva att ha över 39 i feber utan att få något som underlättar för er. Nä, länge leve medicin.
Just nu är Iris rätt pigg och verkar inte ha någon speciellt hög feber om hon ens har någon alls. Kommer inte att kolla för vi har bara en rumptermometer och det är inget hon uppskattar. Är så jobbigt att ta tempen på henne när hon ligger och gråter. Nä, nu får vi köpa en örontermometer för att underlätta för lilla hjärtat.

Idag blir det en sväng till Öland för att hälsa på Emmas släkt och en sväng till Revsudden för att hälsa på farmor och farfar. Och sen blir det en hel del fotboll, Tyskland-England vid fyra, Bajen-Landskrona vid halv sju och så avslutar vi med Argentina-Mexico vid halv nio. Fullt upp helt enkelt men är det VM så är det. Fast som ni säkert redan räknat ut så är det Bajenmatchen som är den viktiga både för mig och Iris

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0