MAXI

Så har jag och Iris gått till MAXI och tillbaka. Blev förvånande nog även en sväng inne på MAXI där vi handlade lite nödvändiga saker som t ex blöjor, mat och nappar.
Måste ge Iris lite beröm som satt så snällt i sin vagn hela vägen utan att gnälla ett skit. Hon satt där och jollrade och var på ett allmänt bra humör. Tycker om när det är så.

Nu har vi ätit lunch och Iris har fått lite god efterrätt i form av torkade äpplen och jordgubbar. Är kanske inte jättenyttigt med tanke på att de är lite sockrade men det skiter jag i. Ibland får man lyxa till det lite och är det lill-lördag så är det. Fan vad jag tycke illa om uttrycket lill-lördag. Vem är det som kommit på det egentligen?

Nu ska vi leka lite här inne och samla lite kraft inför eftermiddagens prövningar. Blir en sväng med cykeln innan vi stannar till i parken och leker lite. Är kanske inte optimalt cykelväder med tanke på orkanvindarna som slår mot en ibland men det är bara att växla ner och trampa på lite extra i motvinden och bara glida med i medvinden. Så, nu har ni fått en lektion i att cykla i vind

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0