Vår dag

Har varit en bra dag idag igen. Solen har varit otroligt skön att vistas i och det har vi gjort en hel del. När Iris vaknade idag på förmiddagen så tog vi en sväng på stan och handlade lite alkohol inför midsommar och lite andra grejer som behövdes till vardagen.
När vi var på väg hem så ringde farfar och frågade om vi ville luncha med han och farmor och det ville vi såklart så det bar av ner till Byttan där vi avnjöt en grillbuffé i solen. Mätta och belåtna så gick vi hem och vilade en stund innan vi gick tillbaka till Byttan, eller i närheten av Byttan för där ligger som ni vet vår favoritlekplats. Där lekte vi i en timme innan vi gick hem för att titta på fotboll och leka. Just nu går Iris runt och lägger ner saker i en påse som hon sen tömmer och börjar om med att plocka ner saker igen. Barn roar sig lätt.

Ikväll så blir det middag hos mormor och morfar där gammelfarmor är på besök. Och efter det så blir det en handling på MAXI så vi har allt hemma inför midsommar. Så där har ni vår kväll, vad ska ni göra?




Iris njuter på Byttan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0