Coop, sova och munspel

Som ni kanske förstår av rubriken så har jag och Iris hunnit med en del idag, och då är vi bara halvvägs typ. När vi hade gjort oss klara för att röra oss ifrån lägenheten så tog vi en promenad bort till Coop för att handla lite. Blev lite köttfärs, frukt, nappar och lite annat smått och gott. Iris gnällde nästan hela tiden och var inte alls på humör för att åka vagn.
Men i samma stund vi kom hem så blev humöret på topp. Och när maten serverades så var hon i sjunde himmlen. Men sen kom tröttheten. Så en kvart efter maten så sov hon middag i min famn. Och hon sov, sov och sov. Lite drygt två timmar blev det innan hon vaknade.
Väl vaken så var det full fart igen som gällde. Hon har kört på i hundra här hemma ett tag nu. Är skitkul men lite jobbigt så jag funderar på om vi ska ta en sväng på stan. Får hoppas att vagnen passar bättre i eftermiddag.
Hon har fått upp ett visst intresse för munspelet hon fick i födelsedagspresent. Tyvärr så har hon inte riktigt fatta hur det funkar men hon gör så gott hon kan. Så, snart så kommer hon sitta och spela munspel i sängen innan hon ska sova. Blir perfekt att spela vaggvisor för sig själv.

Iris försöker spela munspel


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0