Parken

Jag och Iris fick sällskap av gudfar Dadda ner till parken. Tänkte att Iris skulle få gunga och leka av sig lite på lekplatsen. Men när vi kommer dit så är det fullt med en massa snorungar i 10-årsåldern som har tagit lekplatsen i besittning. Så vi går vidare och sätter oss på en bänk och dricker lite kaffe som vi inhandlade på Pressbyrån på vägen dit medan Iris tar sig ett mellanmål beståenda av banan och majskrokar. När kaffet är urdrucket och banan uppäten så springer Iris omkring på gräset och spelar lite fotboll. Av någon anledning så skriker hon konstant åt bollen och håller upp händerna i luften. Kan inte låta bli att undra vad hon fått det ifrån?
När hon tröttnade på bollen så började hon jaga måsar istället. Som tur var fick hon inte tag på någon. Efter fem minuters måsjakt kände jag mig färdig med gräsmattan men då lekplatsen fortfarande var upptagen så blev det en promenad till slottet. Var inte speciellt spännande så vi gick snabbt tillbaka till parken och till Iris stora glädje var det nu tomt på lekplatsen. Så hon tog snabbt plats i gungan och satt kvar där en bra stund medan jag och Dadda turades om att knuffa.

Nu är vi hemma igen och har hunnit med att hänga tvätt, busa, Iris har som vanligt slagit sig lite och nu tittar hon på lite Teletubbies. Är andra gången hon tittar på dem idag men första gången blev det bara 10 minuter så då kan hon få en dos till så här framåt kvällen.

Om en stund så blir det käk, pasta och korv står på menyn och det brukar passa så vi får hoppas att det gör det idag också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0