Tidigt

Iris har för tillfället fått för sig att dagen börjar vid tre-tiden på natten. Nu vet vi ju att det beror på tidomställningen men det är jävligt irriterande att behöva vakna vid tre för att hon vill gå upp. I natt så lyckades vi dock få henne att somna om till kvart över fyra men sen var det kört. Fördelen med det är väl att man är igång i kroppen och knoppen innan man går till jobbet.

Idag så kommer syrran och lilla Arvid till Kalmar. Ska bli skitkul att få träffa dem igen. Arvid har ju fyllt ett så till helgen blir det kalas för honom. Har egentligen lust att ge honom hans presenter redan idag men det får vänta. Ska iaf bli kul att få se hur lillgrabben vuxit sen senaste gången vi sågs.

Känner att jag har mycket att göra i veckan. Hade tänkt att jag skulle försöka hinna med att träffa Dadda någon kväll också. Och så ska jag på möte imorgon eftermiddag och så har vi en del att plocka med hemma. Och så har vi några maskiner med tvätt som ska köras också efter resan. En del är tvättat och klart men lika mycket återstår att få rent.

Nu, jobb

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0