Thailand

Så var dagen då vi åker till Thailand här. Vid 12-tiden så sätter vi oss på tåget mot Stockholm för att sen ta oss till Arlanda där planet lyfter vid 23. Ett antal timmar senare så är vi framme i Thailand och då blir det bara slappa i två veckor. Känns rättvist.
Skriver nog inget mer idag, skriver inget imorgon men det är inte omöjligt att jag skriver lite på måndag.

Det enda negativa med denna resan är att jag missar cupfinalen. Suger att inte kunna vara på plats på Söderstadion den 13:e för att skrika fram Bajen till ett cupguld. Men, å andra sidan kan det vara spännande att sitta i Thailand framför en dator och följa matchen.

Är det inte jävligt typiskt för den delen att Iris inte ville ha sovmorgon idag. Hade gärna sovit i någon timme till då det blev rätt sent i säng igår. Är ju inte direkt så att vi hade packat tidigare för kunna ta det lite lugnt den sista kvällen hemma.

Igår var farmor och farfar här och Iris körde på ordentligt. Det var lek från det att de kom till det att Iris inte orkade längre och ville sova. Så det fick sin lilla dos av Iris, nu får vi hoppas de klarar sig i två veckor utan henne. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0