Vår helg

Nu är nästan helgen förbi och en ny veckas arbete ligger framför oss. Vår helg har passerat rätt så fort men vi har dock hunnit med både det ena och det andra. Men, det var ju inte riktigt de sakerna vi hade planerat att göra som blev gjorde. Vi skulle på middag i fredags, på fest i lördags och idag skulle vi vara småbakis och bara vara. Så har det inte blivit då vår magsjuka ställde till det lite.

Så i fredags så var vi hemma hela familjen och mådde sådär. Eller, Iris mådde bra men jag och Emma var lite mer medtagna av veckan. Men det blev en lugn och skön kväll i tv-soffan. I lördags så blev det helt plötsligt ett sängköp genom Facebook. Så nu har Iris en säng osm passar henne lite bättre än bäddmadrassen hon hade innan. Så när Iris åkte ut till farmor och farfar för andra gången denna veckan så möblerade vi om och donade i Iris rum. Så nu ser det ut lite mer som ett barnrum än vad det gjorde innan.
Efter det så började vi packa lite inför Thilandsresan innan alla krafter tog slut och soffan hägrade igen. Och där satt vi som två utslagna boxare och tittade på det underbara programmet Så mycket bättre. Var en underbar stund man fick där och Petters version av Stockholm i mitt hjärta var bland det bästa jag hört på länge.

Idag så tog vi sovmorgon innan vi åkte och hämtade Iris i Lindsdal. Väl hemma så kom Ika på besök. Så då blev det fika och lite prat. Blev tyvärr ingen längre stund då hon skulle åka tillbaka till Stockholm. Så nu ligger Iris och sover, Emma rensar avloppet och jag sittar och bloggar. Är rätt så lugnt här hemma alltså.

Nu ska ni få se lite bilder från Iris "nya" rum


Iris sover i sin nya säng


Här stod sängen förut


Och här stod byrån förut men där är det nu en jävla massa leksaker


Så här ser det ut när man tittar in genom den ena dörren


Och en bonusbild som visar hur glad Iris blev när hon kom hem i fredags morse


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0