Adjö

Detta blir det sista inlägget på denna bloggen. Har nu bestämt mig för att lägga ner irispappa.blogg.se. Det beror på ett antal saker. För det första så vill jag bli lite elakare igen och det passar sig inte här. För det andra så spenderar jag och Iris rätt mycket tid ifrån varandra. En normal dag så har vi max fem timmar ihop varav en är på morgonen och en går åt till mat och läggning. Så det blir inte så mycket tid över för att hitta på saker. Nu är det ju inte så att Iris kommer att försvinna utan hon kommer säkert få lite utrymme då och då på min nya blogg som ni kommer att hitta på www.bilstone.blogg.se . Bloggen är på plats men är inte färdigdesignad än och är inte aktiv ännu. Tror att den gör igång imorgon kväll och alla som det står om i första inlägget bjuds på skumpa och snittar.

Men nu vill jag tacka alla som har läst min blogg även om det varit mest för min egen del som jag skrivit. Men det är ju roligare att skriva om någon läser och det har ju just du gjort.

Men nu säger jag och Iris adjö.


Färdig

Nu tror jag faktiskt att jag börjar bli färdig med bloggandet. Min inspiration är som bortblåst. Och jag vet faktiskt inte om jag vill dela med mig av Iris och hennes liv längre. Hon börjar bli så pass gammal nu. Eller, 2 år är väl inte så gammalt men det känns som om hon börjar bli mer människa nu som kan uttrycka vad hon vill själv osv. Och vem är jag då att sitta och berätta om hennes dagar? För det har ju blivit mindre och mindre av den varan.
Det enda som håller mig kvar i bloggandet är att jag fortfarande kan få en oerhörd lust att skriva för det har blivit en del av min vardag. Så frågan är om jag kan sluta blogga. Men hur eller hur så tror jag att jag är färdig med denna bloggen.
Men som vanligt så har jag beslutsångest så det är inte säkert att det blir så här. Återkommer helt enkelt.

Ska det va så här?

Vad är detta för fredagsväder? Regn, lite blåst och allmänt tråkigt väder. Usch. Ska ju vara sol. Och som grädde på moset så ska jag få gå ett riktigt tråkigt distrikt som kommer göra min rygg krängd. Men, det är bara jag här idag som kan det så det får gå. Är i övrigt inget fel på distriktet men det är ett antal uppgångar i mitten som har inkasten jävligt lågt och det ställer till det lite. Men, det är bara att bita ihop.

Ikväll så blir det inte fredagsmys hemma. Nä, ikväll blir det fredagsmys med Henke. Pizza, en öl kanske och en jävla massa FIFA står på schemat. Men innan jag drar till Henke så ska jag iaf hinna fredagsmysa lite med Iris.

Nu ska jag jobba

RSS 2.0