Krångel, krångel

Idag så fick Iris välling strax efter sju eftersom hon var så trött och ville sova. Så vi var inne i hennes säng vid kvart över och då håll hon på att somna. Vad som hände sen får hon gärna förklara för mig för sen var det vilda västern här i över en timme. Hon sjöng, satte sig upp, pratade om ditt och datt, hon snurrade, hon drack mer välling, hon drack vatten, hon sjöng lite till och var allmänt stimmig.
Ny taktik tänkte jag, vi testar soffan. Bra idé om inte tv:n hade varit på för nu var den väldigt spännande. Och helt plötsligt så fick jag inte ha mina ben i soffan utan att hon började gråta.
Nu testar vi sängen igen och det verkade funka denna gången tills hon ber om att få täcke på sig. Då lägger jag självklart på henne täcket, vilket jag inte borde ha gjort för hon blir helt vild. Börjar gråta, sparka och föra liv tills täcket är av. Så då blir det operation tröstning och mitt i den så somnar hon.
Över en timme för att natta henne idag. Så den lilla ensamtid jag fick i vardagsrummet varade i 10 min. Så kan det gå en onsdag på Kaggensgatan

Mat?

Ikväll ska Emma iväg och äta sushi med Jenny så jag och Iris ska äta något annat. Funderar på att lyxa till det med lite köpmat. Är för en gångs skull inte sugen på gyros så det går bort, tycker inte om kinamat, sushi är skit, thai är inte heller lockande. Så vad återstår i vår lilla stad? Skulle gissa på hamburgare eller pizza. Så vilket ska det bli? Och frågar jag Iris så säger hon pizza. Så då får det nog bli det tror jag. Men då kommer det jobbiga att man ska bestämma sig för vilken pizza. Är inte lätt att vara småbarnsförälder alla gånger....

Idag har det varit en rätt skön dag för en brevbärare. Varmt, inte så mycket vind och lagom med post. Så som många fler dagar borde vara. Lite varmare kanske inte skadar så att shortsen snart kan åka på.

Nu har jag inte speciellt mycket mer att tillägga för tillfället utan återkommer senare.

Halvtid

Så var det nästan halvtid på denna veckan, eller arbetsveckan iaf. Blev glad idag när jag cyklade till jobbet. Var rätt skönt ute, fåglarna kvittrade och de flesta gatorna jag cyklade på var rensade på grus. Vårkänslor igen helt enkelt.

Fick ju nästan rätt på mitt tips igår om 2-0 till Sverige och inget Zlatanmål men tyvärr så släppte vi ju ett på övertid. Nu hade jag inte satsat några pengar på det så det spelade mindre roll men det är ju alltid kul att ha rätt.

Idag så blir det stadsbrevbäring och det är nog den brevbäringen jag tycker bäst om. Vet inte vad det är som gör den så mycket roligare än den andra brevbäringen men så är det iaf. 

Nu ska jag förklara varför jag kan skriva här på morgonen ibland. När jag jobbar med datorn så tar det ibland lite tid för datorn att hämta det jag vill ha. Och då är programmet jag jobbar i låst för att göra något annat och då passar jag på att skriva. Smart va?

Underbara dotter

Innan vi borstade tänderna ikväll så ville Iris titta på youtube. Och gissa vilken låt hon ville ha. Exakt. Hon valde Från Södermalm kommer vårt lag osv med Bajenklacken. Om ni inte tror mig så får ni fråga Emma för hon var vittne. Och nu får ni också chansen att titta på Iris favoritlåt utan att behöva göra något annat än att bara trycka på play här under. Och nu gjorde Igor "I will kill you" Armas självmål. Typiskt.


Sova är överskattat....

...iaf om ni frågar mig. Nä, nu ljög jag. Jag hade gärna sovit betydligt mer än vad jag gjorde i natt. Iris är förkyld som fan vilket gör det lite svårt för henne att sova. Så hon har vaknat ungefär 40 000 miljarder gånger i natt vilket betyder att jag har vaknat ungefär 40 000 miljarder gånger. Så jag är något sliten och önskar just nu att fotbollen är slut så jag kan gå och lägga mig.
Angående Iris förkylning så överraskade hon stort idag på morgonen. Hon har aldrig velat ta nässpray. I hennes värld har det varit bland det värsta som finns. Men idag så hjälptes vi åt att spraya första näsborren och sen fick jag spraya andra själv. Visst, det var lite gnäll och tårar men i det stora hela så var hon jävligt duktig. Blev så stolt över henne.
Och det verkar redan nu som om förkylningen börjar ge med sig lite. Är inte alls så täppt i näsan nu som hon var igår. Så nu håller vi tummarna för att hon är helt frisk till helgen.

Ikväll är det som sagt fotboll, Sverige-Moldavien. Tror att Sverige vinner med 2-0. Dock gör inte Zlatan något mål då han har världens bästa mittback emot sig. Va? kanske ni tänker då, vem då? Igor "I will kill you" Armas är tillbaka i Sverige.


Igor hälsar på i Sverige


Inte riktigt där

Idag har det varit en dag där jag inte riktigt varit där. Har varit oinspirerad och avslagen hela dagen. Känner mig som en halvdrucken ölburk dagen efter. Vet inte riktigt varför det har varit så men jag accepterade det rätt så snabbt och sen var dagen över.

Ikväll så är det filmkväll för mig och Emma. Är numera en tradition att titta på film och äta popcorn på måndagar. Men igår pratade vi om att redan bryta den tre veckor gamla traditionen för att titta på Smartare än en femteklassare. Men vi får se hur det blir med det. Kanske hittar en kanonfilm att titta på och då gör vi nog det istället.

Just nu så står min älskade fru i köket och steker köttbullar. Älskar Emmas köttbullar. Så nu längtar jag tills maten är klar så jag kan äta mig slät.


En söndag

Så var ännu en helg över, en mycket trevlig helg dessutom. Igår kväll var Wahlströms här på middag. Barnen lekte, föräldrarna pratade och drack vin, barnen slogs och föräldrarna spelade lite spel och drack lite mer vin. En trevlig kväll helt enkelt.

Idag så började dagen med sovmorgon, älskar verkligen att ha sovmorgon. Men anledningen till att man inte har det så ofta älskar jag ännu mer. När jag väl lyckats ta mig ur sängen så gick jag och Iris till Konsum och köpte tidningen och Iris insisterade på att hon skulle ha sina solglasögon på sig. Och självklart så får hon det då eftersom hon är jävligt cool i dem.








Efter frukost så åkte vi ut till Lindsdal och jobbade lite med tackkorten från bröllopet. Var lite pyssligt men nu vet vi iaf hur vi ska gå vidare. Under tiden jag och Emma jobbade med det så jobbade Iris med farmor. De dammsög och plockade inför farmor och farfars flytt. Nu vet vi iaf att Iris inte är rädd för dammsugaren längre så nu kan vi städa även om hon är hemma. Förut så grät hon så fort hon såg en dammsugare.
Sen blev det en sväng till IKEA för lunch och inhandling av en fotölj till Iris som hon verkar trivas jävligt bra i.








Kvällen avslutades i soffan med Mästarnas Mästare på tv följt av Stockholm-Båstad på datorn. Reflektioner på det är att Evy Palm och Stenmark imponerar och att Stockholm-Båstad var rätt kul.

Nu ska jag gå och lägga mig och sova. God natt

 

 


God morgon människorbarn

God morgon på er alla morgonpigga människorbarn. Ja, god morgon på er andra också för den delen.
Fy fan vilken jävla skitnatt detta har varit. Första gången Iris vaknade hade klockan precis blivit elva och vi hade just gått och lagt oss. Och sen fortsatte hon att vakna titt som tätt och var ledsen. Så jag har tom sovit i en barnsäng en timme i natt för att hon skulle lugna sig lite. Hjälpte det? Nej. Eller, jo, den stunden jag låg där var hon lugn men inte efter. Så vid tre fick jag nog och sa åt henne att nu fick hon skärpa sig och sova. Och då sov hon till kvart i sex. Så sen dess har vi varit igång. Men eftersom jag känner mig som en överkörd grävling så tar jag tv:n till hjälp. Först Musses klubbhus och nu Tummelisa. Jag vet att man inte ska göra så men jag orkar inte direkt att leka och stimma just nu. Men om en stund ska vi gå och köpa frallor så då måste jag röra på mig för jag tror inte att Iris orkar köra vagnen. Men det är kanske värt att testa......

Idag så har vi lite att göra faktiskt. Vi måste åka och handla lite inför kvällen då familjen Wahlström kommer hit. Och det är inte bara mat som ska inhandlas, nej, vi måste köpa vin och öl också så vi har något gott att dricka till maten. Och sen måste jag lämna in ett tips också så att jag och Dadda blir rika. Vi kanske borde satsa på Lotto istället med tanke på hur dåliga vi varit på att tipsa. Men, idag vänder det nog.

Igår lämnade jag in mitt allsvenska tips på jobbet. Vi tippar hela tabellen och vinnaren tar hem hela potten. Min rad ser ut så här:
1. Elfsborg
2. Örebro
3. Helsingborg
4. Häcken
5. Djurgården
6. Malmö
7. Kalmar
8. Mjällby
9. GAIS.
10. Göteborg
11. Trelleborg
12. Halmstad
13. Norrköping
14. Syrianska
15. AIK
16. Gefle

Det kan vara så att Trelleborg och Halmstad ska byta plats, kommer inte riktigt ihåg. Men det är iaf så här allsvenskan slutar om någon undrar. När det drar ihop sig för den viktiga serien så kommer ett tips på den också. Men vilka som vinner behöver ni väl inte ens fråga 


Tranan och läppen

Blir här en liten bildbonus. Först så är det när Iris letar i sin strumpa efter vad tranan lämnat till henne och det andra är hennes fläskläpp.


En något trött Iris letar efter godsaker


Iris med sin demolerade läpp


Skön dag

Idag har det varit en extremt skön dag. Lite post, skönt väder och så gick vi hem rätt tidigt. Så som en fredag ska vara. När jag hämtade Iris på dagis så fick jag reda på att hon trillat och slagit sig idag så hon har en liten fläskläpp. Men hon verkade inte alltför ledsen över det utan sa stolt:
-"Kom blooood"
Ja, hon sa det med så många o:n.
Och så fick jag reda på att hon inte tycker om vofflor men däremot grädde och sylt. Så det var ungeför vad hennes mellanmål bestod av, lite våffla och mycket grädde och sylt. Så nu fyller hon på med ett äpple. Och medan hon åt sitt äpple så passade jag på att diska och vika tvätt.

Och idag så kom den, Bajens matchtröja för året. Vi har ju som tur är gått tillbaka till Kappa vilket är väldigt glädjande. Så nu ska det snart inhandlas en matchtröja. Kanske spar det tills jag ändå är i Stockholm i mitten av april för att spara fraktkostnaden. Lite smålänning där märkte jag.






Om en stund så ska jag och Iris ta en sväng på stan. Gäller att passa på när man ändå är hemma i hygglig tid. Och så ska Iris få en liten lyxmiddag i form av McDonalds. Kanske inte är så lyxigt för er men Iris älskar det och då får hon det idag när hon slagit sig. Lite plåster på såren skadar aldrig


Längtar hem

Just nu längtar jag bara hem. Och jag längtar tills ikväll då Iris har ätit sin middag så hon och jag kan sätta oss i soffan och äta vårt trangodis. Så, nu får vi rappa på med denna dagen så jag kan bli mätt och nöjd i magen. Haha, jag rimmade.

Tycker redan det märks på mig att det är fredag. Härligt!

För övrigt så var det gutt att AIK förlorade igår i hockeyn. Skadeglädjen är den enda sanna glädjen. Eller hur?
För övrigt så bryr jag mig inte speciellt mycket om hockey men just i detta fallet njuter jag.

Ikväll ska vi äta kebabrulle. Ytterligare något att se fram emot helt enkelt. Känner redan nu att det blir en bra dag.

Helt färdig

Jag är helt färdig. Allt jag vill är att ta ett varmt bad och gå och lägga mig och sova. Men går det? Nej. För det första så har vi inget badkar och Iris badbalja är lite liten för mig och för det andra så får man inte sova så mycket i detta huset eftersom Iris inte tycker om att sova. Men, några timmars sömn ska det nog bli ikväll iaf. För annars går jag under. Och som lite grädde på moset så var det en tuff dag på jobbet också. Men jag överlevde det också.
Arbetsdagen kunde dock ha inletts bättre. Pga att vi inte alltid kommunicerar med varandra på samma sätt så blir det ibland missförstånd och lite halvtjafs som egentligen bara är onödigt. Nu löste det sig rätt så bra iaf tack vare att vi "rensade luften" rätt snabbt. Det var inte så illa att det egentligen behövdes men jag sa mitt och han sa sitt och så var vi nöjda. Är ju trots allt sånt som gör att vi blir bättre i framtiden. Och vi vet var vi har varandra min käre lagledare och jag.
Väl ute så var det kul som fan att gå brevbäring på det distriktet där jag gick idag. Var väldigt länge sen. Sist var det uteserveringar framme och eftersom jag inte jobbade förra sommaren så bör det varit nästan två år sen jag gick där. Jag gick iaf där när Emma var gravid och vattnet gick för då höll jag på att bli ihjälkörd eftersom jag körde rätt ut i en korsning utan att se mig för. Det hände idag också för den delen. Inte att vattnet gick men jag höll på att bli påkörd. Men denna gången var det den halvblinde gubben som inte såg mig. Tur att man har bra reflexer.

Glömde att bli blixtförälskad i Emma härom dagen så jag får bli det idag istället. Om jag orkar vill säga. Risken finns att jag sitter här som ett kolli när hon kommer hem och tittar rakt ut i luften.

I natt så kommer tranan för den delen. Så häng upp era strumpor så kanske ni får någon trevlig present.


Måste sova

Varför vill inte Iris sova längre om nätterna? Varför ska hon upp redan vid fem? Vad ska vi göra för att få sova? Orkar inte detta så länge till. Och det är värre för Emma eftersom Iris är som en igel på henne när hon väl ligger i vår säng. Jag får iaf sova lite mellan sparkarna. Men nu har jag redan varit uppe i över 2,5 timme, skitkul.

Idag väntar en tuff dag på jobbet. Det är Kalmarpost, reklam och vanlig post som ska ut och både Kalmarposten och reklamen är tjock. Så nu lär man få veta att man lever. Men jag ska gå den delen av stan där jag inte brukar gå så det ska bli rätt kul. Var innan jag var föräldraledig jag gick där senast så jag lär gå vilse lite då och då. Men det får man ta.

Bra Iris

Idag när jag hämtade Iris på dagis så var hon ute i sandlådan och grävde. När hon gjort klart det hon höll på med så kom hon fram och sa:
-Cykla hem!!!
Jag svarade att det ska vi göra men du får säga hej då först. Då går hon fram till en fröken som heter Eva som håller på AIK och skriker:
-Hammarby!!!
Vilken underbart duktig och förståndig liten tjej jag har.

I övrigt så har det precis som igår varit en bra dag. Tycker om att det är vår nu. Idag var det tom så pass varmt att jag körde i kortärmat för första gången i år. Bra, nu fortsätter vi så. Och vem vet, fortsätter det såhär så blir det nog shorts inom en snar framtid. Två stycken har redan börjat men en är från Öland och den andre spelar damboll så det står inte rätt till i huvudet på någon av dem.

Idag så blir det Tacopaj till middag. Var länge sen jag åt det så det ska bli jävligt gott. Vet att Emma inte delar min glädje över denna måltiden men hon offrar sig för min skull. Visst är hon snäll? Men hon skulle tydligen ha sallad till. Ska jag ha sallad till så blir det machosallad. Och vet ni inte vad en machosallad är så får ni titta på filmen här under.


Trött

Nu är jag så där jobbigt trött igen. Iris håller på att böka om nätterna vilket gör att sömnen är konstant störd. Och jag om någon behöver min skönhetssömn. Så i eftermiddag så får jag nog ta ett ordentligt snack med Iris om hennes dåliga nattvanor. Inte för att jag tror att det hjälper men det är värt ett försök.

Igår plockade jag och Emma ut de sista bilderna till Iris 2-årsbok. Nu ska jag bara numrera dem i rätt ordning för att underlätta när boken väl ska göras. Så, en jävligt tråkig sak innan det blir kul.

Ikväll ska jag till Henke och göra vad tror ni? Just det, spela FIFA. Vårt äventyr med Everton går vidare. Ibland så saknar jag mitt tv-spel men å andra sidan så blir det lite roligare nu när man är två som spelar. Och så vet jag inte riktigt hur mycket tid jag egentligen har med tanke på fru och barn. Och snart är det dax för golf igen också.

Men nu ska jag jobba

Tofs version II

Testade idag att göra en ny tofs på Iris. Vet inte om det blev speciellt mycket bättre än förra gången även om det nu finns mer hår att ta av. Men ni får dömma själva.


Idag


Förra gången


Tack Gud

Idag på jobbet så visade det sig att ingen är felfri. Mr 100% hade gjort ett fel. Tack Gud för att du visade mig det. Nog om det för jag tycker om att tala i gåtor.

Har faktiskt varit en riktigt underbar dag idag. Varmt, solen skiner, fåglarna kvittrar( har dock inte hört dem pga vinden) och jag är glad. Kan det bli bättre? Lite vårkänslor helt enkelt.  Tror jag ska bli blixtförälskad i Emma idag. Är ju normalt förälskad i henne men lite blixtförälskelse en tisdagseftermiddag är aldrig fel.

Nu till Iris. Min lilal tjej har börjat leka väldigt mycket för sig själv. Är hur kul som helst att sitta och lyssna på henne när hon leker och pratar med sina leksaker. Just nu är mina Simpsonsgubbar väldigt populära. Så dem är antagligen inte mina längre om vi frågar Iris. Men det ska det bli ändring på.

Har varit lite dåligt med bilder här på bloggen men jag lovar att bättra mig. Är ni snälla så kanske det kommer en bild på Iris senare idag och om ni ber snällt så kanske ni kan få se en bild på mig och Emma från bröllopet. Så, nu är det upp till er


Svacka

Är tydligen inne i en svacka när det gäller bloggandet. Vet inte varför. Ska försöka bättra mig.

Igår var det en bra dag på jobbet. Fick vara lagledare igen och det var en skön start på veckan. Fick en del gjort som jag inte hade hunnit om jag gått brevbäring.

Iris har just nu blivit väldigt, väldigt mammig igen. Jag är inte värd speciellt mycket för tillfället utan det är mamma, mamma, mamma. Tycker inte det var så länge sen det var en sån period men nu verkar det vara dax igen. Får bara hoppas att det vänder snarast.

Så, nu har det varit ett dåligt inlägg bara för sakens skull. Lovar bättring.

Fullt upp

Idag kan man lugnt påstå att det varit fullt upp. Men, idag ska vi inte börja med idag utan med igår. Vi var ju på humorgala igår och det var ömsom vin, ömsom vatten. Konfrancier var Martin Nilsson och han var lite för mycket hela tiden, första stå-uppare var Jonatan Unge och han var helt värdelös. Man skrattade lite för att vara artig. Sen var det Aron Flam och han var sjuk, riktigt sjuk. Men jag tycker om sjuka och bittra komiker så det blir ett högt betyg på honom, kvällen bästa. Och sist upp var Betnér och han var som vanligt bra. När vi skrattat färdigt så gick vi till Pipes och tog en öl och käkade lite. Jag lyckades där med bedriften att välta samma ölglas två gånger så bordet badade i öl. Hade inte riktig koll på mina tentakler där.

Idag så tog jag och Emma sovmorgon eftersom Iris var hos mormor och morfar. När vi kände oss tillräckligt pigga för att ta oss för något så blev det till att städa badrummet. Vi skurade som om vi var Askungens avkommor, och rent blev det.

Sen bar det iväg till mormor och morfar för hämtning av barn. Men innan vi åkte därifrån så passade vi på att äta lunch. Tack Ulf.

Sen var det tänkt att vi skulle till farmor och farfar men eftersom Iris inte sovit så tog vi en sväng med bilen så hon kunde få sova lite. Den turen gick till Revsudden där farmor och farfars nya hus håller på att bli färdigt. Så farfar kom ut med gammelmormor så vi fick se det från insidan också. Kommer bli ett jävligt fint hus när det är färdigt. Sen åkte vi till Lindsdal och fikade och hade ett minifirande av gammelmormor som fyllde 90 idag. Vi hade ju ett större firande förra helgen som ni säkert vet.

Vad hände efter det då tänker ni? Jo, då åkte vi till MAXI och handlade. När vi sen skulle lämna bilen och säga tack för lånet till mormor och morfar så ville Iris stannan där. Hon ville inte med hem. Men efter lite övertalning så fick vi ändå med henne hem.

Ikväll har vi tittat på Solsidan som nu tyvärr är slut. Ber till Gudarna om en säsong 3. Sen blev det farsan som var en helt ok film. Inte bra, inte dålig utan ok helt enkelt.

Nu blir det snart sängen så den lilla feber jag har försvinner till imorgon. Eller, kroppstemperaturhöjning som Emma säger att det är. Jag säger feber.  

Halv sex?

Vem vill gå upp vid halv sex en lördag? Inte jag, inte Emma, inte du men Iris vill. Så då är det bara till att pigga på sig och kliva ur sängen. Så nu sitter man här trött och jävlig och längtar efter sängen. Nu vet jag att det bara är någon timme tills jag får lägga mig och sova en stund till.

Igår så hade vi fredagsmys så det räckte och blev över. När Iris somnat så blev det vitt vin och räkor. Mycket gott. När vi ätit oss trötta på räkor så blev det rött vin och ost och kex. Mycket gott det också. Sen så blev det som vanligt på fredagar tidigt i säng. Är konstigt, man kan vara vaken hur länge som helst när det är vardag men när det är ledigt dan efter, nä, då ska man bli skittrött vid 22. Varför är det så? Kan ju bara gissa på att det är att kroppen känner att veckan är över och så slappnar man av och då vinner tröttheten över viljan att vara vaken och göra något.

Idag så är det lördag men det vet ni nog. Planerna idag är rätt så öppna fram till eftermiddagen för då ska vi lämna Iris till mormor och morfar. När Iris är lämnad så blir det nog lite sova innan vi ska göra oss klara för att gå på humorgala med Martin och Betty. Flam, Unge och Betnér står på scenen så det blir säkert roligt. Efter det blir det nog en bägare eller två på lämplig pub.

Snö?

Va fan är detta? Jag trodde att det var över nu, trodde att det var färdigsnöat. Men icke. Klart som fan att det ska komma en vända till. Nu tror jag inte på att det kommer någon vår överhuvudtaget. Jag ger upp. Fan.

Blev en tidig start på dagen då Iris tyckte att vi skulle gå upp långt, långt innan det var dax för det. Hon höll på att babbla och stöka i vad som kändes som flera timmar. Nu var det kanske en halvtimme eller något men det var mer än tillräckligt för att jag skulle bli rätt trött på det. Vad ska vi ta oss till så att hon fattar att det är gutt att sova länge??

Annars så är det ju fredag idag och fredagar är bra dagar. Idag så jobbar jag som lagledare och det är kul med lite omväxlande jobb. Och helt ärligt så är jag glad för att jag inte behöver vara ute i snön och pulsa. Så enkelt är det. Tror att alla mina kollegor skulle hålla med mig.

Ikväll så blir det vitt vin och räkor, ost med kex och en jävla massa fredagsmys. Längtar.

Så, nu blir det inte mer bloggande förrän jag kommit hem.

Fula människor

Funderar ibland på varför människor som kanske haft lite otur med sitt utseende ofta gör det till något ännu värre. Som tex färgar håret chockrosa, har en massa metall i hela jävla ansiktet, fula, sunkiga kläder, frisyrer som ser ut som något en 2-åring klippt, skiter i hygien och är allmänt förfulade.
För det är inte ofta man ser snygga människor göra sig fula. Visst, det händer att man ser något vidrigt med en snygghet där bakom men det är inte ofta.
Så, min fråga är helt enkelt varför fula människor gör sig fulare?


OBS!! Kortet har inget med texten att göra


Lekplatsen

Är just nu i lekplatsen nere i Stadsparken. Många minnen från förra sommaren då jag och Iris spenderade många timmar här. Men då var det betydligt varmare, gräset var grönt och fåglarna kvittrade. Men det spelar ingen större roll vad det är för väder för Iris är lika glad iaf. Men tydligen är färdtjänstbilarna läskiga, bara så ni vet.

Stängt

Idag är Iris dagis stängt av någon anledning som jag inte har koll på. Fast, det är ju inte bara Iris dagis som är stängt utan det verkar som alla dagis i stan har slagit igen. Och det är med glädje jag är hemma med min älskade lilla gumma. Och vi har redan hunnit med Måsen där det var sång och lek. Iris var väldigt nöjd med att vara tillbaka där igen. Tyvärr så blev hon jävligt trött rätt tidigt men det kan ju bero på att vi gick upp redan vid halv sex. Och det var inte min idé att gå upp då. Men innan hon somnade så hann jag få i henne mat så nu sover hon förhoppningsvis en stund så jag hinner med en liten sovstund också.

Iris har för den delen blviit en liten härmapa. Idag på morgonen så gick hon fram till toaletten och ställde sig och fräste och försökte spotta. Emma frågade vad hon gjorde och fick till svar,
-"Spottar snus"
Undrar var hon fått det ifrån? Kan det vara från mamma? Nähä. Från pappa då? Ja, kanske.

Nu är det dax att lägga sig i sängen och sova en stund. Fan så skönt, det gör man inte varje dag numera.


En koncentrerad Iris under sångstunden


En dag i mars

Idag har det varit en rätt så slapp dag på något sätt, men kall. Fan vad jag frös idag. Men nu är det snart vår på riktigt och då är kylan långt borta.

Iris har däremot haft en händelserik dag. Emma ringde efter att hon lämnat Iris på dagis och berättade att Iris hade börjat slåss i samma stund hon kom innanför dörren. Emma höll fast henne men hon gjorde allt för att slita sig loss och slå det andra barnet. Men det är tydligen så barn gör när de inte kan uttrycka sig. Men det suger att Iris håller på så. Men det kanske är en framtida huligan vi håller på att uppfostra.

I natt så hände något ovanligt. Iris vaknade, vilket inte är så ovanligt, och ropade på mig. Blev så förvånad att jag gick in till henne trots att det var min natt. Väl inne så ville hon ha lite dricka och sen så la hon sig för att sova igen men först så visade hon mig att jag skulle sitta bredvid henne i sängen. Och vem kan säga nej då? Inte jag iaf så det blev en liten stund i hennes säng. Sov dock inte speciellt bra så när jag visste att hon sov så gick jag in och la med bredvid Emma igen.

Ikväll ska jag till Henke och spela FIFA. Idag är vi dock inte konkurrenter utan ska spela ihop. Tänkte starta en säsong med ett neutralt lag och lotten föll på Everton. Så grattis Everton, inom en snar framtid så kommer ni vinna ligan, FA-cupen, Ligacupen och Champions League. Inte i verkligheten men i spelet men det är väl ändå en framgång för alla som håller på Everton för det är väl er enda chans att vinna något. Nu vinner ju inte Arsenal, Milan eller Bajen speciellt många titlar de heller men det skiter jag i. Tycker om att håna iaf. Men det visste ni säkert redan.

Grönvitt hjärta

Iris är kanske inte som alla andra barn. Iris skiljer sig på det sättet att hon har ett grönvitt hjärta. Redan tidigt så märkte man av att det var Bajen som var laget framför andra. För ni kommer väl alla ihåg klippet där jag frågar henne vad hon tycker om aik? Frågar man henne om det så åker tungan ut och hon gör ett pruttljud. Vet inte vart hon fått det ifrån.
Frågar man henne vilket som är världens bästa fotbollslag så svarar hon Hammarby. Och jag har inte påverkat henne. Skulle aldrig göra så. Och som om det vore nog, nä, hon sjunger Heja, heja, heja Bajen, Hammarby är de bästa också. Även det helt utan påverkan.
Och för ett tag sen så började hon säga att hon tycker om Runström så idag frågade jag om hon ville ha en bild på Runström på väggen. Självklart så hon ja så nu har jag satt upp en bild på Runström på väggen och Iris är väldigt lycklig över detta.
Ska sanningen fram om Runström så är det så här. Jag har www.hammarbyfotboll.se som startsida. Och när Runström skrivit på för Bajen så fanns där en bild av honom där. Iris frågade vem det var och jag svarade och då sa hon faktiskt, "Tycker om Runström". Och då är det klart att lilla gumman ska få ha en bild på sin idol.
Så nu ser det ut så här i hennes rum


En liten uppdatering

Dax för att uppdatera er alla om vad som hänt sen sist. Ja, inte sen det lilla jag skrev i morse utan sen i söndags förmiddag.

I söndags blev det som jag trodde en promenad till parken för att mata fåglarna och låta Iris leka av sig på lekplatsen. Fåglarna var väldigt glada över maten och Iris var minst lika glad över att vara på lekplatsen och leka. Hon grävde, gungade och sprang omkring som en kalv på grönbete. Och så åt hon lite sand också för att se om den smakade likadant som förra året. Och det verkade den ha gjort.
På kvällen så var vi hos mormor och morfar och åt middag. Smakade som vanligt bra. På kvällen var det Solsidan, chips och cola som gällde. Som vanligt alltså.

Igår så var det vardag igen och vardag betyder jobb. Var en rätt ok dag för att vara måndag. Och den blev verkligen inte sämre av att Emma gjorde lasagne till middag. Lasagne är verkligen guds gåva till världen, eller kanske italienarnas gåva till världen, dvs mina förfäder eftersom jag är 1/16-dels italienare.

I natt så blev det inte speciellt mycket sömn eftersom Iris ville sova mellan oss från kl 3. Och det betyder att jag blir sparkad på ända tills det är dax att gå upp. Nu sitter jag och Iris och tittar på film och myser. Är kanske inte en film jag hade valt om jag fått välja men Iris ville se Barbie presenterar Tummelisa. Hon är helt förtrollad av den. Jag vet, man ska inte uppfostra barn med en massa tv men just idag är jag för trött för att leka. Förhoppningsvis så orkar jag det om en stund när jag fått vila lite.



Iris


Ups

Har tydligen glömt att blogga de senaste dagarna. Och just nu har jag inte tid eftersom jag snart ska åka till jobbet. Så jag återkommer senare under dagen.

Söndag morgon

Som vanligt så började söndagsmorgonen alldeles för tidigt. Iris ville gå upp redan vid halv sex men fick nöja sig med att gå upp vid 10 i istället. Så nu har vi varit upp en stund jag och lilla gumman.

Igår så firade vi gammelmormor som fyller 90 om en vecka. Vi var och käkade på Halltorps Gästgiveri eller vad det heter. Maten var helt ok och vinet var fantastiskt. Hade kunnat bälja i mig hela den flaskan utan problem. Efter middagen så åkte vi till Lindsdal där vi spenderade kvällen med att titta på melodifestivalen. Glädjen jag kände när Bengtzing fick sämst poäng av svenska folket var ungeför lika stor som när man vinner 100 000 på Triss. Så fantastiskt härligt.

På bussen hem sen så satt vi nog framför väldens i särklass gnälligaste kärring. Hon satt och klagade på allt och alla hela resan. Visst, det är en jävla volym på bussen men va fan, låt ungarna ha kul. Är väl skitbra att dem har roligt. Men nä, enligt denna kärringen så skulle det vara tyst för annars skulle alla ungdomar få tinitus. Hon satt där och klagade, morrade (jo, faktiskt), gnällde och betedde sig som en jävla idiot. Hade jag bara haft lite ork så hade jag rest mig upp och bett henne hålla käften och fråga henne om hon aldrig varit ung eller om hon föddes som en surkärring. Ångrar mig alltid när jag inte gör såna här saker. Hade varit härligt att vakna upp idag och ha det med sig.

Idag så tror jag att vi ha en rätt oplanerad dag. Det enda jag vet är att vi ska till mormor och morfar och äta i eftermiddag men innan det så är det fritt. Kanske ska ta en promenad och mata fåglarna eller nåt. Ni lär ju få reda på vad som händer om ni fortsätter läsa bloggen.

God morgon

God morgon mina kära läsare. Idag så är det en dag som går i festens tecken. Nästa helg fyller min mormor och Iris gammelmormor 90 år och det ska firas denna helgen. Så i eftermiddag så blir det middag på Halltorp innan vi åker till Lindsdal där festligheterna fortsätter. Fan, 90 är en respektabel ålder. Bra mormor Sonja.

Igår så fick jag och Iris träffa min syrra med familj. Lille Arvid har blivit så stor nu och det verkar som Iris uppskattar sin kusin mer och mer och igår så lekte de tillsammans en hel del. Är kul att se dem ihop.

Igår kväll så var vi hos Anna, Elof och Alfons i Nybban för en trevlig kväll. Barnen lekte utan att det blev några större bråk och det är ju framsteg. Efter Iris bett förra veckan så har hon bara varit snäll mot andra barn. När barnen gått och lagt sig så hade vi vuxna fortsatt trevligt med öl, vin och På Spåret.


Iris och Arvid leker/städar ihop


Vårtecken

mms_img73349 (MMS)

Vårtecken


Offside

Så har man det nya numret av Offside hemma. Ska som vanligt bli intressant och roligt att läsa den från pärm till pärm. Detta är väl en av få tidningar där jag läser varje rad. Och i detta numret så handlar det om att Anton Hysen kommer ur garderoben, hur Bajen blivit misshandlat av sina egna styrelsemedlemar, Wagner Love och en massa annat. Längtar nästan tills jag ska gå och lägga mig så jag kan få läsa lite.


Vad har ni på er gård?

Fy fan vilket skitväder det varit idag. De sommarkänslorna jag hade för någon dag sen är väldigt långt borta idag. Nu var det ju höst helt plötsligt. Vad hände med sommaren egentligen???
Något som värmde idag på turen var dock att det var en tjej som raggade på mig. Hon såg helt ok ut men det märktes att alla hästar inte var hemma. Men jag blev glad iaf för det är inte ofta någon raggar på mig. Däremot är det alltid folk som raggar på min fina fru så fort hon är ute bland folk. Men, nu är det mig vi pratar om, så hur gick det till idag då?
Jo, jag la ner posten och går upp för trappan, då öppnar hon dörren och frågar:
"Hade jag inga mer brev idag?"
Jag svarar: "Nej"
Hon: "Är du allvarlig?"
Jag: "Ja"
Hon: "Jaha... Vad heter du då?"
Jag "Pelle"
Hon: "Hur gammal är du? Eller, du är ju gift ser jag så då är det inte så intressant"
Jag hinner inte ens svara innan hon börjar stänga dörren och säger: "Men nu vet du ju vart jag bor". Sen var dörren stängd
Vad menade hon med det sista???? Klart jag vet, jag är ju brevbärare! Det är ju mitt jobb.
Ja, ja. Kul var det iaf.

Så, nu till rubriken. Vad har ni på er gård? Vi har haft byggnadsställningar av något slag varje sommar sen vi flyttade hit. Och i år så är det en stor en. Är ju inte skitkul om jag ska vara ärlig. Men, vad ska vi göra? Är ju inte vi som äger kåken utan Göte. Och Göte får göra vad han vill med sina hus. Men jag tänker inte tycka om det för det.


Så här ser vår gård ut. Hur ser er ut?


Skön dag

Det blev en väldigt skön dag på jobbet idag. Inledde arbetsdagen med att sitta och lära mig hur jag kan kolla varför vissa brev kommer fel. Är intressant och lärorikt att få se sånt och förstå varför vissa saker blir som de blir. Fast idag så fattade vi inte ett skit men förhoppningsvis så får vi reda på det senare. Sen så visade det sig att jag skulle vara lagledare en stund på förmiddagen och vara inne. Men den stunden var rätt kort så jag fick en chans att jobba ifatt lite datorjobb. En produktiv och bra dag på jobbet helt enkelt.

När jag väl kom hem så satte jag Iris framför tv:n så jag kunde laga mat. Är kanske inte det optimala föräldraskapet att ha tv:n som barnvakt men idag var det lite nödvändigt. Gjorde nämligen revben och just denna tillagningen kräver lite aktiv tillagning. Och det blev gott också om du frågar mig.

När Iris sov så tittade jag och Emma på Sveriges Mästerkock innan jag slog över till CL för att se Tottenscum-Milan. Verkar inte som det blir ett bra resultat idag heller tyvärr. Både Milan och Arsenal utslagna vore samma sak som att CL är över. Fast å andra sidan så kan man ju alltid hålla på det laget som möter UEFA:s representationslag Barcelona. För fy fan vad äckligt favoriserade de är av domarna hela tiden. Nu var de förvisso överlagsna Arsenal igår och vann hur rättvist som helst men domarinsatsen var en total katastrof.

Har varit lite dåligt med bilder här de senaste dagarna men jag lovar att försöka bättra mig. Ok?

Inte sommar

Sommaren som var här under dagen försvann rätt snabbt. Frös som fan när jag gick hem med Iris från dagis. Vinden hade tilltagit och det var ingen varm vind som blåste. Usch. Och sen så ser jag att min fru säger åt mig att vänta med shortsen ett par veckor till och vem säger emot sin fru? Inte jag iaf. Så det blir långbyxor imorgon också.

Ikväll är det Barca-Arsenal i CL. Funderar på om jag ska ta och ringa min lilla turmaskot Arneving. Han var nämligen här förra matchen och då gick det ju rätt bra. Annars får jag skriva ut en bild av honom och bygga en docka så det känns som han är här.

Nu ska vi äta lite mat

Sommar?

Idag har det varit en underbar dag att vara brevbärare. Solen sken, fåglarna kvittrade och knappt någon vind. Nästan som sommar. Så här borde vi ha det varje dag. Länge leve utearbete. Kanske blir shortspremiär imorgon om det är lika bra väder???

Fisfest

Idag på morgonen så hade Emma gått upp och jag låg kvar i sängen med Iris. Helt plötsligt så lägger Iris av en fis som säkert hördes till våningen under. Och då känner jag mig naturligvis tvungen att svara med en fis jag också vilket gör att Iris fiser två gånger till i snabb följd. Jaha tänker jag, ska hon fisa mer än mig och svarar med ytterligare en fis. Och så skrattar vi höt båda två. Låter konstigt men att inleda dagen med en fisfest är lite underskattat.


Tröttheten personifierad

Idag har jag varit tröttare än någonsin. Var inte ens så här trött i lördags. Och det har visat sig på mer än ett sätt. Måndagar på Posten betyder att det ska delas ut reklam. Lyckades få med mig drygt 100 för många. Är svårt att se skillnad på 45 och 54 ibland. Det stod klart och tydligt att det var 54 st i varje bunt men jag läser 45 och tar med mig knappt 10 stycken buntar. Var rätt tråkigt att släpa omkring på den extra vikten hela tiden. För jag bär ändå med mig extravikt varje dag i form av min mage.
Fick dock ett besök på turen idag av min fina fru som cyklade förbi mig och gav mig en puss. När jag sa att jag var skittrött så svarar hon med att hon skulle åka hem till sina föräldrar för att sova en liten stund innan hon skulle hämta Iris på dagis. Emma jobbar ju hemifrån på måndagar och fick lite tid över idag. Men det var iaf väldigt upplyftande att få höra att hon skulle vila en stund när jag var skittrött. Tack älskling.

Nu ska vi snart äta Paella som Emma står och fixar och sen blir det dusch för min del. Och när jag är färdigduschad så ska vi till Stefan och Sofie. Sofie fotade ju vårt bröllop och idag ska vi få bilderna som hon har fixat till. Ska bli skitkul att få se hur vi såg ut och det kommer bli lite minnen här ikväll antagligen. Nu är det ju inte så länge sen vi gifte oss men med en hjärna som en struts så glömmer man snabbt.

Och innan dagen är slut så ska jag försöka fixa en idolbild på Björn Runström som Iris kan ha i sitt rum. Hon bad mig nämligen om det och vem kan säga nej till en sån sak?

Grattis Bajen

Idag fyller Bajen 114 år. Ett stort grattis till min tredje älskling.


Kalas, fight och mys

Så var denna helgen snart slut. Har varit en rätt intesiv dag om jag får säga det själv. När vi var klara frukost, lunch, sovstund osv så åkte vi till Nybban för att fira Alfons som fyllt två. Barn är ju underbara men det blir ju rätt livat när man slänger in några stycken i en lägenhet. Iris var iaf väldigt lycklig på väg dit och skrek "Alfons, nu kommer jag" med Alfons paket i handen. Ja, ni får tolka det som ni vill för jag sa till Emma att det är inte många år innan den kommentaren får en ny innebörd.

När vi var färdigkalasade så blev det en sväng till MAXI innan vi kom hem. Och väl hemma så fick Iris lust att boxas, rivas och bete sig. Är förvisso glad att hon sparade det tills vi kom hem och inte tyckte att det var en bra idé att bete sig så på kalaset. Men när hon var klar med fightandet och jag med pratandet så blev hon den där underbara tjejen som hon allt som oftast är. Nu har jag förvisso skrivit om hennes sämre sidor några gånger men det är för att ni inte ska tro att hon bara är gosig och mysig utan ibland är mänsklig.

Måste bara nämna Solsidan. Scenen där Ove äter bajs på mackan är bland de bästa som någonsin visats i svensk tv. Helt otroligt roligt. Vet inte vad det säger om mig men jag tycker att det är ok att tycka att kiss och bajs är roligt även när man är över 30. Så det så.

Nu ska jag snart gå och lägga mig och sova. Är så sinnesjukt trött efter en hård helg och så väntar en ny arbetsvecka och då håller det inte att vara slut redan innan den börjat.

Och grattis Witte som nu framstår som en bra kille tack vare en ny profilbild på Facebook. Dina chanser att hitta kvinnan i ditt liv har just ökat och det är tack vare mig och Emma. Om ni som inte är vän med Witte på Facebook eller ens har Facebook så är det bilden på honom och Iris som numera är hans profilbild.


Bra Birro

Ibland så skriver Birro väldigt, väldigt bra i sin blogg på Expressen. Och det har han nu gjort då han hyllar en hjälte. Läs själva.

http://blogg.expressen.se/birro/entry.jsp?messid=650671

Uppdatering

I fredags så var det som sagt bowling med jobbet och jag, Witte och Tommy inledde festen här hemma med lite öl och en runda Bezzerwizzer. Emma var med och lyckades vinna före mig och så kom Bezzerwizzer-kungen Wittberg på en hedrande tredjeplats. Sist kom då Tommy men eftersom han är en gammal målvakt så gick det ungefär som väntat där. Iris var väldigt lycklig över att Witte var här och lämnade knappt Wittes sida under två timmar. Tror att både jag och Emma uppskattade att vi skaffat en framtida barnvakt....
Bowlingen gick sådär för mig kan man lugnt säga. Suger verkligen på bowling och fick stryk av både Karlbom och Bengan vilket jag inte hade räknat med. Men så är det. Efter käk, öl och en mellanlandning hos Nilmert så hamnade vi på Harrys och där satt vi och drack rosevin och satt och snackade. Efter ett tag fick jag nog och kände att jag var hungrig. Gick ner till Zappas(slapp dock att slåss eller bli att slagen) och sen hem. På väg hem dock så svartnade det för mig och jag fick tunnelseende och kände mig allmänt borta. Var rätt läskigt. Emma har sen fått återberätta för mig vad som hände men jag får inte fram en enda liten minnesbild. Och igår så mådde jag som en gammal disktrasa. Tänkte samma tanke som jag gjort 40 000 miljarder gånger innan, aldrig mer.

När jag väl blev människa igen så var det dax att gå till mormor och fira henne eftersom hon fyller år idag. Grattis svärmor och mormor. Att vi firade igår beror på att vi ska på kalas för Alfons idag som fyllde för några veckor sen. Så vi spenderade helt enkelt kvällen där och åt gott, drack gott och tittade på melodifestivalen. Var inte helt nöjd med vilka bidrag som gick vidare.

Nu till något helt annat. Har fått två knutar i mina axlar som inte är av denna värld. Trots en halvtimmes intensiv massage av Emma igår så är de kvar och stör mig lika mycket som innan. Får nog be min kära fru om en runda massage till så kanske det lossnar. För så här kan jag inte ha det.

Så, nu har ni fått en liten uppdatering om vad som hänt. Avslutar med ett foto på Iris och hennes Witte.


The end

Så var den sista arbetsdagen för denna veckan äntligen här. Har varit en jobbig vecka, kanske inte arbetsmässigt men det har varit lite runt omkring som gjort det lite tufft. Men så är det ibland och det är bara att gilla läget.
Arbetsveckan kommer iaf att avslutas på ett bra sätt eftersom vi ska bowla med jobbet ikväll. Ska bli jävligt kul även om det är illa att missa På Spåret. Men, man får offra lite för nöjets skull.

Fick lämna Iris på dagis idag också och när vi kom in så var det inget annat barn där förutom Iris. Men hon var så lycklig över att vara på dagis iaf och stod och vinkade i fönstret när jag åkte. Och det var inte så att hon blev ledsen på något sätt utan hon hade världens största leende på läpparna. Känns så skönt att hon trivs även om man önskar lite återhållsamhet i hennes glädje av att man åker......

Inte nöjd

Just nu är jag inte så nöjd med min dotter. Hon har inte haft en av sina bättre dagar om man säger så. Eller, hon var varit glad och nöjd med livet men hennes beteende har inte varit av det bättre slaget. Till att börja med så ringde de Emma från dagis idag och berättade att Iris hade bitit ett annat barn i ansiket så blodvite hade uppstått. Iris hade förvisso varit väldigt ångerfull efter och bett om ursäkt och ville krama och pussa offret. Men det ursäktar inte hennes beteende. Är inget kul som förälder att ha ett barn som biter andra barn. Är väl inte jättekul att vara förälder till barnet som blir bitet heller. Men, deras barn är ju offret i det som händer. Nu är det bara att hoppas att det var sista gången det hände.
Grej nummer två som hände var att Iris för en stund sen böjde till mina glasögon rätt så rejält. Hon tycker om att slita och dra av mig glasögonen och på något sätt så har de klarat sig tidigare men idag så blev det lite tillknycklade. Bara att hoppas att min optiker/fru kan fixa till dem. Själv så vågar jag inte ens försöka att böja tillbaka de för senast jag försökte något sådant så gick de sönder ännu mer. Så nu lämnar jag det till proffset i familjen.
Men hur mycket skit min lilla Iris än gör så älskar jag henne väldigt, väldigt mycket. Vill bara klargöra det efter att ha skrivit negativt om henne i ett antal meningar.

Stressigt

Blev en lite halvstressig morgon idag. Emma var hemma igår och var sjuk men kände sig något bättre igår kväll och hade tänkt att jobba idag. Nu blev det inte så och helt plötsligt så skulle jag lämna på dagis. Så det blev bra fart på oss där hemma och på något sätt så hann jag till jobbet i tid. Och så blev det premiär för att cykla till dagis vilket var mycket uppskattat av Iris.

Idag är det som ni kanske vet torsdag och torsdagar betyder mycket att göra på jobbet. På något sätt så tycker jag ändå om torsdagarna även om de är jobbiga. Man får veta att man lever på något sätt.

I eftermiddag så ser det ut som om Iris ska få träffa sin gudfar som ska komma hem till oss för en fika eller nåt. Var länge sen vi träffade Dadda nu så det känns som det är på tiden. Att det blivit så har väl att göra med att alla har haft sina saker att göra. Men så är livet ibland.

Nu, jobba

I´m back

Så, då var elake Pelle tillbaka. Eller, jag är väl inte så elak egentligen men jag kanske ser lite mer ond ut nu än vad jag gjorde för några timmar sen. Om ni inte fattar vad jag menar så kan ni kolla på bilden här under.


Sparade någon milimeter för min frus skull


Dagens ungdom

Vet inte varför dagens ungdom ska ha mössa på sig inomhus, men så ska det tydligen vara. Iaf om du frågar Iris som direkt efter duschen gick till garderopen och hämtade sig en mössa.



Sabotage

I söndags kväll när jag skulle borsta tänderna så var det någon som förstört min tandborste, min tandborste som inte ens var en vecka gammal. För när jag började borsta så lossnade en massa av borsten och det är ju mindre trevligt att ha en massa borst i munnen. Det finns två misstänkta, Emma och Iris. Mycket pekar på att det är Emma som är skyldig och hon kommer straffas med en massa kittel när hon minst anar det.

 


Så trött

På väg hem från jobbet så hämtar jag nästan alltid Iris och så gjorde jag även idag. Fick då reda på att de har haft födelsedagskalas för Iris idag. Hon fick ballonger och en liten kråka. Hon var en mycket lycklig liten tjej tack vare det. Tänk om man själv blev lika glad över så små saker. Vad enkelt livet hade varit då.

På väg hem från dagis så var det som om någon slog mig med en klubba. Blev så fruktansvärt trött och skulle helst av allt vilja gå och lägga mig och sova en stund. Men nu tror jag inte att Iris vill det och då blir det ingen vila. Men jag ska nog komma över det på något sätt så jag orkar spöa Henke i FIFA ikväll.

Nä, nu ska jag stänga ner datorn och leka lite med Iris.

/P3LL3

Inga vattkoppor

Det verkar inte som det var några vattkoppor utan lite prickar av något slag. Skönt. Något som är mindre skönt är att det blivit lite risig sömn i natt eftersom Iris kom in till oss redan vid två. Och det är tidigt. Normalt så brukar det bli runt halv fem som hon kommer insmygande. Så i natt så har framförallt Emma sovit dåligt även om jag kanske inte heller sovit som en gris. Fast jag är inte lika lättpåverkad av Iris närvaro som Emma är. Men det kan bero på att hon ligger tätt, tätt intill Emma och en bit från mig.

Ikväll så blir det lite FIFA hos Henke om inget händer. Ska bli kul att äga lite igen för senast så var Henke den hetare av oss. Men nu jävlar ska jag visa vart skåpet ska stå.

Nu, jobb

/P3LL3

RSS 2.0