Fullt upp

Idag kan man lugnt påstå att det varit fullt upp. Men, idag ska vi inte börja med idag utan med igår. Vi var ju på humorgala igår och det var ömsom vin, ömsom vatten. Konfrancier var Martin Nilsson och han var lite för mycket hela tiden, första stå-uppare var Jonatan Unge och han var helt värdelös. Man skrattade lite för att vara artig. Sen var det Aron Flam och han var sjuk, riktigt sjuk. Men jag tycker om sjuka och bittra komiker så det blir ett högt betyg på honom, kvällen bästa. Och sist upp var Betnér och han var som vanligt bra. När vi skrattat färdigt så gick vi till Pipes och tog en öl och käkade lite. Jag lyckades där med bedriften att välta samma ölglas två gånger så bordet badade i öl. Hade inte riktig koll på mina tentakler där.

Idag så tog jag och Emma sovmorgon eftersom Iris var hos mormor och morfar. När vi kände oss tillräckligt pigga för att ta oss för något så blev det till att städa badrummet. Vi skurade som om vi var Askungens avkommor, och rent blev det.

Sen bar det iväg till mormor och morfar för hämtning av barn. Men innan vi åkte därifrån så passade vi på att äta lunch. Tack Ulf.

Sen var det tänkt att vi skulle till farmor och farfar men eftersom Iris inte sovit så tog vi en sväng med bilen så hon kunde få sova lite. Den turen gick till Revsudden där farmor och farfars nya hus håller på att bli färdigt. Så farfar kom ut med gammelmormor så vi fick se det från insidan också. Kommer bli ett jävligt fint hus när det är färdigt. Sen åkte vi till Lindsdal och fikade och hade ett minifirande av gammelmormor som fyllde 90 idag. Vi hade ju ett större firande förra helgen som ni säkert vet.

Vad hände efter det då tänker ni? Jo, då åkte vi till MAXI och handlade. När vi sen skulle lämna bilen och säga tack för lånet till mormor och morfar så ville Iris stannan där. Hon ville inte med hem. Men efter lite övertalning så fick vi ändå med henne hem.

Ikväll har vi tittat på Solsidan som nu tyvärr är slut. Ber till Gudarna om en säsong 3. Sen blev det farsan som var en helt ok film. Inte bra, inte dålig utan ok helt enkelt.

Nu blir det snart sängen så den lilla feber jag har försvinner till imorgon. Eller, kroppstemperaturhöjning som Emma säger att det är. Jag säger feber.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0