Mystjej

Idag när jag och Emma kom ut till Lindsdal så var Iris en väldigt, väldigt mysig tjej som ville kramas och pussas mycket. Helst med oss båda samtidigt. När hon är sån så blir jag väldigt glad.
Mindre glad blir jag när hon vägrar borsta tänderna och slår sin mamma. Fattar inte att det ska vara så jobbigt att borsta tänderna. Vad är det jobbiga med det? Och varför ska hon slåss? Små söta flickor ska inte göra det.

Ikväll så är det äntligen Solsidan igen och till det så ska det snaskas chips, drickas cola och mysas. Och idag finns det hopp om att slippa se det på TV4Play som vi gjort de senaste gångerna eftersom Iris vägrat sova. Men nu ligger hon redan i sängen. Hon är dock fortfarande vaken men inte allt för länge till låter det som.

Imorgon är det måndag och måndag betyder jobb. Känns som de sköna veckorna är över för denna gången och att det kommer bli mer att göra igen. Och det är egentligen bra även om det har varit skönt med lite lugnare tempo på jobbet.

Nä, nu orkar jag inte sitta här och ordbajsa mer för jag har verkligen inget vettigt att skriva om. Återkommer imorgon istället och hoppas att jag kan prestera bättre än så här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0