Födelsedagskalas

Idag har Iris varit på födelsekalas i Ljungbyholm, Filippa fyllde 10 och då ville självklart Iris vara där. Tyvärr för hennes skull så fick hon inte smaka av tårtan, kaffet, saften och bullarna. Men det fick hennes föräldrar som tur var. För ingen av oss tackar ju nej till lite gott att äta, iaf inte jag.

Idag när jag kom hem så var hon så där underbart charmig igen och blir glad som en lärka när jag kommer hem. Är helt fantastiskt att komma hem till en sån tjej. 100 gånger bättre än kiss- och bajsmorgonen. Och det som är så bra är att hon är så charmig nio av tio dagar.

En sak som är rätt roligt är att Iris har börjat halvkrypa på sitt egna sätt. Hon står lite halvt på knä och sen så slänger hon sig framåt som en krokodil som hugger efter en gasell eller nåt. Och hon gör det med glädje för varje gång så ger hon ifrån sig ett litet glädjetjut och sen kommer det lite ga ga ga da da da beeb beeb. Är lite svårt att inte bli helt uppslukad av vad hon håller på med och glömma allt annat som händer runt omkring en.


Älskar att vara pappa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0