Så trött

Min lilla Iris har haft en väldigt jobbig dag. Hon sov hos mormor och morfar i natt och det är väl inget konstigt med det. Hon vaknade dock och var lite förvirrad om vart hon var någonstans men hämtade sig fort och hade det mysigt med kusiner, mormor, morfar, moster och morbror innan morfar gick in med henne till oss. Självklart så somnade hon i vagnen och vaknade när vi bar upp henne till lägenheten.
Efter lite mys här hemma så tog vi en sväng på stan innan vi gick bort till mormor och morfar igen för att låna bilen. Och självklart så somnade hon strax innan vi kom fram så det blev ännu ett jobbigt uppvaknande.
Sen så höll hon sig vaken när vi åkte ut till Lindsdal för att hälsa på farmor, farfar, faster och nästa kusin. Och trots tröttheten så var hon på rätt gott humör hela tiden men blev lite grinig precis innan vi åkte hem. Och naturligtvis så somnade hon i bilen hem. Blev väckt ännu en gång när vi skulle få på henne pyjamasen. Men när väl vällingen var klar och uppdrucken så somnade hon och har sovit stenhårt sen dess. Normalt så brukar hon alltid vakna till någon gång under kvällen men inte idag. Så då måste hon varit sjukt trött innan hon somnade strax innan sju. Och det är tidigt för lilla Iris. Så nu får vi hoppas att hon sover bra i natt och inte vaknar allt för tidigt imorgon. Men jag räknar med att vi sitter i köket strax efter fem och äter gröt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0