Snoris

Iris är fortsatt sjukt snorig och förkyld. Tycker så synd om henne. Men man kan inte göra så mycket annat än att torka snor, ge henne lite medicin för febern och försöka få henne nässpray. Och vatten, mycket vatten är bra för en förkyld liten flicka.

Planerna för idag är än så länge oplanerade. Men att vi kommer försöka vara ute i solen är ingne vågad gissning. Nu känns det ju som halva dagen gått men med tanke på att det är sommar nu så är det måna, många soltimmar kvar. Så efter lunchen så funderar vi på att åka ut till sommarstugan och bara ta det lite lugnt ett tag. Men vi får se om vi orkar. Annars är det ju en dag imorgon med där solen enligt prognos ska vara framme.

Men nästa uppdrag jar känner att jag har här i livet är att få Iris att sova. Har gjort några halvhjärtade försök hittills men utan framgång. Men nästa gång så är det på riktigt. Då ska lilla damen sova för hon behöver det. Få se om det blir i vagnen eller om jag orkar göra ett försök här hemma.

Kommentarer
Postat av: Sofie

Vad var det för baciller de åkte på där uppe i storstaden? Hoppas de kryar på sig snart och att det går bra med Iris sömn, sömn kan göra under för små sjuka damer.

2010-06-16 @ 21:57:45
URL: http://soffisspot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0