Vår?

Idag är det nästan som om våren är kommen. Nu är det ju inte så men det är en trevlig dag iaf. Fick tom sovmorgon idag eftersom Iris sov till åtta. Är nästan rekord här hemma. Nu var det kanske inte det jag skulle skriva om. Innan lunch så tog vi en liten promenad i det fina vädret. Vi hade tänkt att gå till lekplatsen men eftersom Iris vägrade lyssna på sina föräldrar så blev det bara ner till parken för att mata fåglarna. Iris tyckte att det var väldigt spännande.
När fåglarna var mätta så var vi hungriga och tänkte gå till Sibylla och äta lite men det var stängt. Varför har de stängt på en söndag? Många bakfulla människor tycker ju om hamburgare. Konstigt. Nu blev det MAX istället och det funkar ju lika bra det. Iris var nöjd till det var dax att gå och MAX-tigern kom fram för att skoja lite. Det skulle den inte gjort. Iris blev livrädd och tårarna sprutade ur ögonen. Vilken liten fegis hon är ibland.

Nu är det snart dax att plocka lite eftersom det kommer hit folk ikväll. Visserligen släkt men det kan vara trevligt för dem att slippa kliva in i en lägenhet som påminner om en soptipp.

Lite bilder från dagens promenad.


Spännande med fåglar


En svan


Iris vill inte åka vagn


Lunch


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0