Hej på dig du

I morse vid halv sex kom det en liten tjej gående i mitt och Emmas sovrum. Hon tittade på oss och gick rätt ut i vardagsrummet och ägnade inte någon större uppmärksamhet åt oss. Lyckades locka in henne efter en stund för att försöka få henne att sova en stund till. För vem vill gå upp vid halv sex? Inte jag iaf. EFter lite grinande från Iris sida så sov hon snart igen och gjorde så till sju. Skönt, nästan som en sovmorgon.
Men det är kul att hon sov hela natten fram till halv sex utan gnäll och att hon sen bara gick upp helt själv utan att väcka oss med ljud först är riktigt roligt. Kanske börjar bli lite ordning på sömnen nu. Jag hoppas på det iaf.

Iris har fattat intresse för sin ryggsäck, hon har märkt att det går att knäppa ett spänne på den och det är så spännande att försöka. Hon vill absolut inte ha någon hjälp utan hon ska bara klara det själv. Så hon kämpar och kämpar. Hon har ännu inte klarat det men snart så sitter det nog där. Det viktiga är att hon inte lär sig att knäppa upp bara för då får vi skaffa andra selar i vagnen och i barnstolen som vi låser på något annat sätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0