Sköna söndag

Igår så var det full fart hela dagen även om det var i ett lugnt tempo. Först så var vi och hälsade på Angelika, John, Minna och lilla nyfödda Minoo. Hade mycket trevligt och blev bjuden på först köttfärssås och spagetti och så fika på det. Gott. Iris fick en lekkamrat i Minna som tog hand om Iris och lekte med henne hela tiden vi var där. Tycker det är skitkul att se Iris med äldre barn för hon växer på något sätt i äldre barns närvaro. Och Minna var så duktig på att se till så att Iris hade det bra.
Och när det var dax att gå så skulle Iris givetvis pussa alla tusen gånger. Man får helt enkelt bara bryta upp och gå för annars kommer man aldrig iväg när hon är på pusshumör.

När vi väl var hemma kom Emmas gamla kurskamrat Mia hit för en fika. Hade då lite svårt att sitta still eftersom det var hockey på tv. Elitserien i sig är ju skittråkig men när det drar ihop sig till slutspel och det smäller lite mer så är det kul.

På kvällen så ritade Iris för första gången. Hon verkade tycka att det var rätt kul så det blir säkert lite mer ritande idag tror jag.


Iris ritar för första gången


Här ser ni resultatet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0